dissabte, 26 de maig del 2018

EL NOSTRE INSTITUT PARTICIPA A L'INUND'ART


Inund’Art és una mostra d’art contemporani amb TOTS EL SENTITS. Un espai per descobrir, gaudir, reflexionar… amb “performances”, accions, recorreguts sensitius, exposicions….

Cartell de Dugudun (Xènia Gasull) i Raquel Moron

El cartell parla de l’artista com a explorador de noves formes i llenguatges, i  volen que el visitant també explori, participant de moltes maneres possibles. Tal com ve a dir John Berger, no perdre mai la capacitat de sorprendre’ns ens fa sentir vius i tenir la curiositat de l’infant.

L’edició d’aquest any, la 13a, inaugura la programació de Temps d’Art Girona i amplia la participació amb els instituts de la ciutat, que s’afegeixen a les escoles especialitzades en art, com la d’Olot i l’Escola Municipal d’Art de Girona. Els nostres estudiants del Vives hi participaran amb la instal·lació Empantallats 24?, que es podrà veure al pont de les Peixateries Velles, i l’institut Sobrequés, amb una exposició col·lectiva que inclou vídeo, fotografia i dibuix, a la Casa de Cultura. 

Altres espais on s’exposaran treballs són la Fundació Fita, els Bòlit de la Rambla i de Sant Nicolau, la Fundació Valvi, les voltes d’en Rosés, el punt de trobada de la Rambla o la plaça dels Mercaders. Així mateix, es manté l’aposta de l’any passat de potenciar el treball en xarxa col·laborant amb La Volta, l’Agència Catalana de Joventut de la Generalitat, l’Institut de les Illes Balears o la Casa de la Generalitat a Perpinyà.

Cal destacar que l'Anna Mitjà (col·laboradora en els tallers de cinema que fa anys fem a l'insitut) ha estat la Guanyadora de la Menció d'Art Jove promogut per la Coordinació Territorial de Joventut a Girona.


Roda de premsa de presentació de l'Inund'Art. Del Vives hi havia la directora Anna Masós i el professor Jordi Ribes. La professora Imma De Batlle no hi va poder assistir.
Fotografia: El Punt

+info

http://www.diaridegirona.cat/cultura/2018/05/25/festival-inundart-rebra-150-artistes/915667.html