divendres, 20 d’abril del 2018

LLIURAMENT DEL IX PREMI DE LA FUNDACIÓ INSTITUT JAUME VICENS VIVES


Ahir es van entregar els premis de la Fundació Institut Jaume Vicens Vives de Girona.

En primer lloc, van intervenir la Sra. Anna Masós (Presidenta de la Fundació), la Sra. Maria Àngela Vilallonga (Doctora en Filologia Clàssica i Catedràtica de Filologia Llatina que va fer una ponència sobre Aurora Bertrana) i la Sra. Fina Planadevall (Professora de llengua catalana i literatura de l'Institut).

A continuació, es van entregar els premis a l'alumnat del centre: la Lara Pons va guanyar la categoria “Història local i les seves comarques amb el text “La Girona dels Bertrana”; i la Sara Font i en Marc Torrecillas van compartir el primer premi a la categoria “Relat curt” amb, respectivament, “Confessions a cau d’orella” i “Carta a la ciutat de Girona”. El jurat, representat pel professor emèrit Rafel Mas, va destacar la gran qualitat dels relats de l'alumnat de batxillerat.

Finalment, van actuar diferents estudiants de l’institut Jaume Vicens Vives, i l'acte es va cloure amb els parlaments del Sr. Eduard Berloso (Vicealcalde de l'Ajuntament de Girona) i de la Sra. Deborah Johnson (Inspectora d'Ensenyament).

Fotografia: Adam Lalaoui (alumne de 1r de batxillerat)

Fotografia: Elisabet Saguer

Fotografia: Dolors Falgàs