dissabte, 18 de novembre del 2017

SORTIDA A LES GAVARRES

Aquests últims dies, l’alumnat de 1r d’ESO ha fet una sortida als boscos de les Gavarres, organitzada pel departament de Naturals.


El passat dimecres 8 de novembre, vam anar de excursió a les Gavarres. Quan vam arribar a Cassà de la Selva, a una masia, ens estaven esperant tres nois que farien dels nostres guies.

Ens van separar en tres grups i vam començar la ruta. Ens van anar explicant com es deien els arbres i com es protegien dels incendis i també com es deien els arbustos i com es protegien dels animals i quin tipus d’animals podíem trobar-nos en aquell bosc.
En acabar de fer la ruta vam tornar a juntar-nos a la masia amb els altres dos grups. Vam esmorzar i també vam tenir un temps lliure per jugar. Després d’una estoneta d’esbarjo, ens vam tornar a separar per fer un joc en el qual s’havia d’agafar una corda i lligar-la en els dos troncs d’uns arbres. S’havia de posar com es deia, quant podien fer d’ample, i quina altura podien tenir i si estava saludable o malatt. També vam jugar a comptar els arbustos que estaven entre els dos arbres i de quin tipus era cadascun d’ells. Quan vam acabar de fer el joc vam tornar a trobar-nos amb els  altres dos grups i vam tornar a tenir de nou una mica de  temps lliure per jugar fins que arribés l’autobús.

Llavors vam tornar a marxar cap a Girona. A l’arribar a l’ estació d’autobusos vam anar al parc a jugar una estona més.

Roger Sánchez
Alumne de 1r d’ESO 



Fotografies: David Fajula