dimarts, 7 de novembre del 2017

COMUNICAT: VAGA DIMECRES 8 DE NOVEMBRE






Benvolgudes Famílies,

Com ja sabeu, diverses organitzacions sindicals han convocat una vaga general per a dimecres vinent, dia 8 de novembre, per tal de protestar contra els empresonaments de representants de diversos sectors polítics i socials de Catalunya i contra l'aplicació de l'article 155 de la constitució a l'ensenyament.

Professorat del nostre institut seguirà la convocatòria de la vaga i voldríem informar-vos que no es pot garantir el funcionament ordinari del nostre centre, tot i que pot afectar de manera diferent segons els grups-classe d'alumnes. L'institut restarà obert en tot l'horari lectiu del matí i es garantiran serveis mínims: l'alumnat estarà custodiat encara que no tingui la regularitat de les activitats acadèmiques.

Per altra banda, l'institut ha anul·lat les activitats extraescolars del dimecres dia 8, que afecten l'alumnat de 1r. i 2n. d'ESO, tant per la impossibilitat de cobrir les places de professorat acomanyant com per les possibles conseqüències de l'impacte de la vaga en els transports i el monitoratge de les activitats.

Sindicats d'estudiants també s'han adherit a la vaga: en aquesta cas recordem que el protocol de vaga de l'institut demana que els pares signin un permís escrit de sortida dels estudiants. Segons una decisió històrica del Consell Escolar del centre, en el nostre institut poden participar en vaga (amb permís patern) els alumnes de 4t. d'ESO, 1r. i 2n. de Batxillerat. De tota manera, la decisió final depèn de cada família.

Us preguem que disculpeu les molèsties. Atentament, la direcció del centre.