divendres, 10 de novembre del 2017

CINEMA I EMOCIONS: LA CRÒNICA

En Pol Faig, de 1r d’ESO, ens explica què van fer a l’activitat “Cinema i emocions” del CaixaFòrum i què li va semblar.


Ahir vam fer una sortida al CaixaFòrum. En arribar-hi vàrem deixar la maleta i vam baixar a la sala de baix, on ens van fer una petita introducció de exposició “Cinema i emocions, un viatge a l’ infància”. Ens van explicar que totes o quasi totes les pel·lícules que veuríem serien antigues, i que a totes o a la gran majoria, els personatges eren nens.

Al començar la exposició vam poder observar trossos d’una pel·lícula com “El Llibre de la Selva”. Després vàrem passar a una altra pantalla on vam veure més trossos de pel·lícules. Quan vam acabar ens van explicar una mica quin any es van fer, qui les va dirigir... Tot seguit ens vam dirigir a una sala on vam poder mirar uns cartells de pel·lícules conegudes, i vam pujar a la part de dalt, on hi trobàrem les pel·lícules de terror.

Aleshores vam fer un joc: hi havia unes bosses i a dins hi havia alguna cosa. Hi havíem de posar la mà per saber què hi havia. Quan ja estàvem apunt d’acabar podíem trobar l’escombra d’en Harry Potter i altres objectes de pel·lícules antigues.

Jo crec que la sortida va ser molt divertida, la persona que ens va fer la visita ho va explicar molt bé. També em va agradar molt recordar les pel·lícules que miraves de petit.


Fotografia: David Fajula