dilluns, 30 d’octubre del 2017

SORTIM DE GRESCA

Durant dues sessions de Tutoria, els diferents grups de 3r d’ESO van assistir a la xerrada “Sortim de gresca” per part de la Policia Municipal.

El passat dilluns 16 d'octubre, els alumnes de 3r d’ESO A i B, vam anar a la Biblioteca per fer una xerrada sobre consells i precaucions durant les barraques de Girona. La xerrada la va fer un agent de la Policia.

Va venir un policia, que primer de tot ens va explicar les conseqüències que tenia beure begudes alcohòliques a la nostra edat. Després, ens va donar consells per anar més segurs durant aquestes barraques, com per exemple que intentéssim anar sempre que poguéssim amb un grup de persones i no sols. O també que hem de procupar anar per camins il·luminats i segurs.

Finalment, ens va parlar sobre quins tipus de droguess hi ha, i què haviem de fer si ens passava alguna cosa a nosaltres o als nostres companys. En aquest sentit ens va informar sobre la barraca que tenen situada a la copa, perquè si mai tenim un dubte o un problema hi puguem anar.

Va ser una xerrada entretinguda i interesant.
Marta Altimir
Alumna de 3r d’ESO

Fotografia: Marc Pujiula (alumne de 3r d'ESO)