dimecres, 5 d’abril del 2017

SOTA PRESSIÓ

Al llarg d’aquests últims dies, tots els grups de 3r d’ESO hem visitat l’Espai Jove dels Químics a la xerrada “Sota pressió”.

En aquesta xerrada hem fet un llarg d’activitats molt didàctiques en les quals ens han fet entendre que hem de conservar la nostra pròpia opinió i no deixar-nos influenciar pels altres, encara que ens posin pressió.

Ens hem posat en grups, i hem anat mirant un còmic i què li passava a la seva protagonista, la Marta. Era el seu aniversari i els seus amics la pressionaven per fer una cosa de la qual no n’estava segura i que en el fons els seus amics tampoc n’estaven.

Trobo que aquest xerrada és interessant ja que hem pogut entendre que, tot i que és important l’opinió dels altres, finalment el que compta més és la nostra pròpia.

Sofia Perevalsky
Alumna de 3r d’ESO


El dia 29 de març els alumnes de 3r C vam anar als Químics ,on ens van fer una xerrada anomenada «Sota Pressió». Ens van dividir en grups de 5 i mentre un dels 4 grups anava a llegir una història d’una noia pressionada pel seu entorn, els altres llegíem unes frases sobre què en pensàvem d’aquestes situacions i altres temes relacionats.

La història de la noia era molt interessant ja que és una situació que ens pot passar en qualsevol moment, i ens ensenyava a què fer en aquests moments i com controlar-ho. Després de llegir la història vam posar les opinions en comú.

Ens va agradar molt ja que va ser interactiva i divertida.

On the 29th March, the students of 3C went to “Els Químics”. We had a talk called "Under Pressure." We were divided into groups of five and as one of the four groups read a story of a girl who was in really uncomfortable situation, the others read sentences and argued about them.

The story of that girl was very interesting because it’s a situation that can happen to us at any time and taught us what to do and how to control it. She got a undesirable present for her birthday and she didn’t know what to say.  At the end of the talk we talked about our opinions and argued about the story of the girl.

We liked it because it was interactive and fun.
Sara Lorman
Alumna de 3r d’ESO