diumenge, 23 d’abril del 2017

ROBOTS AMOROSOS I MÀQUINES D'ESTIMAR PER SANT JORDI

L’Imma De Batlle, professora d’Educació Visual i Plàstica, ens explica què han fet per Sant Jordi els nois i noies de 1r cicle d’ESO.


Per Sant Jordi, a 1r i 2n d’ESO enguany hem fet un treball conjunt Plàstica i Català.

Els alumnes de 1r d’ESO han elaborat robots enamorats que diuen frases d’amor en forma d’ haikús. I els de 2n màquines d’estimar que fabriquen cartes, petons i abraçades i haikús que parlen d’elles.
Bon sant Jordi!



També la Glòria Sanz, professora de Taller d’Escriptura de 2n d’ESO, ens ha compartit l’explicació que n’han fet els seus alumnes, explicant l’activitat conjunta de Visual i Plàstica i Català.

A la Rambla de l'institut hi ha una exposició relacionada amb Sant Jordi. Els alumnes de primer cicle d'ESO, a l'assignatura de Visual i Plàstica han creat petits robots amb diverses tècniques i materials: dibuix, cartró, collage, plàstic... Els han situat a l'espai del costat de l’aula d’Informàtica I, amb targetes de colors que contenien frases i poemes de tema amorós. Algunes ens han cridat l'atenció: "Una rosa he regalat i una noia he enamorat", "Fins i tot el vent parla de tu quan ets absent"…