dissabte, 18 de febrer del 2017

INICI DE LES ACTIVITATS DE LA COOPERATIVA

Finalment hem engegat, dins l'assignatura Economia-Cooperativa, les activitats pròpies de La Cooperativa i que tan profitoses havien estat en altres cursos. La Cooperativa aquest curs és una assignatura integrada amb Economia, a 4t. curs d'ESO. En ella, l'alumnat crea una empresa gairebé real, que realitza vendes internes (dins de l'institut) així com també compres i vendes a altres cooperatives de diferents instituts de les comarques gironines amb projectes similars.

Com heu pogut comprovar, la primera activitat d'enguany ha consistit en la venda de xocolata calenta amb magdalenes a l'hora del pati el passat dimarts dia 7 de febrer.


La Cooperativa està integrada per 12 estudiants, de 4t. B i 4t. C. Per a seleccionar-los, a més de la nota s'han tingut en compte aspectes com iniciativa, ganes de treballar, esperit de treball en equip, complementarietat en habilitat vàries, etc.

Aquest curs el nom de la cooperativa és “Ventus” que en llatí vol dir vent i que simbolitza el dinamisme, el moviment i les ganes de fer coses d'aquest jovent.

El logotip de "Ventus"

També tenim un blog, http://jvv175cooperativa.blogspot.com on podeu seguir les activitats més destacades de la cooperativa.

Portada del blog de La Cooperativa

Finalment dir-vos que estem tirant endavant la iniciativa de la coordinadora de cooperatives dels instituts de les comarques gironines. Podeu trobar més informació a: https://emprengi.cat/ca/

A la pàgina principal trobareu un vídeo explicatiu del projecte, desenvolupat per en Quim Bosch i on apareixen diferents cooperatives, entre elles la nostra del curs anterior. 

Toni Cosgaya
Professor de Cooperativa