dissabte, 28 de gener del 2017

L'ALUMNAT DEL FRACTAL ENS EXPLICA LES SEVES EXPERIÈNCIES

Com ja sabeu, el Projecte Fractal el segueix l'alumnat que té unes necessitats educatives específiques i consisteix en què una part de l'horari acadèmic aquests nois i noies el dediquen a treballar en una empresa o institució de les nostres comarques. Avui ens expliquen la seva experiència en Denis, la Carla i en Nikita. En una propera entrada del blog ho faran en Kevin, en Bilal i l'Estefania.
Toni Cosgaya
Coordinador del Projecte Fractal


En Denis: ajudant de conserge a l'Escola Cassià Costal
Sóc en Denis i treballo a la consergeria de l'Escola Cassià Costal. Allà faig una mica de tot, per exemple arreglo persianes, bancs per seure, reparem parets, etc. També hem recollit moltes fulles aquesta tardor i aquest hivern.

No hi ha cap altre noi amb mi que faci el projecte Fractal però tinc molt bona relació amb els professors de l'escola i em sento molt bé. També tinc una bona relació amb el meu cap, el conserge.

La Carla a la perruqueria Rissos
Sóc la Carla i treballo a la perruqueria Rissos. Faig moltes feines ja que quan les companyes necessiten alguna cosa em criden a mi i m'ensenyen el que he de fer. Per tant, ajudo els meus companys, sobretot si estan enfeinats (depèn si em deixa el meu cap, en Joan), llavors faig una part de la seva feina. També atenc els clients.

Em sento molt bé, és el que m'imaginava i el que m'agrada des de petita. La relació amb els companys és molt bona i sobretot molt familiar. Tot i que hi ha moltes persones treballant, i que totes són especialistes en diverses tasques, s'ajuden en tot.

El meu cap és molt simpàtic, però molt exigent amb el seu treball. Gràcies a això les perruqueries Rissos (són tres) funcionen molt bé.

En general, la meva experiència és molt bona, i m'encanta el meu treball. Espero poder repetir el proper curs, sobretot que pugui fer el projecte Fractal a la meva perruqueria, la perruqueria Rissos.

En Nikita al servei d'ordenances de l'Ajuntament de Girona
Sóc en  Nikita i treballo a l'Ajuntament, al servei d'ordenances. Fem moltes feines: posem les cartes dins els sobres i les repartim per la ciutat i a altres llocs de l'Ajuntament. Em sento molt bé a la feina, però he vist que haig de millorar en el tema de tenir iniciativa.  Tinc molt bona relació amb els companys i també amb el meu cap, en Jordi.