dimecres, 8 de juny del 2016

PREMIS LITERARIS

En la convocatòria dels premis literaris Jocs Florals de l'Ajuntament de Girona, han estat premiats els alumnes següents del nostre Institut: Helena Rutllant (1r d’ESO, 3r premi de prosa de 1r cicle), Berta Ribas (2n d’ESO, 2n premi de prosa de 1r cicle d’ESO), Arnau Lleixà (3r d’ESO, englantina de 2n cicle d’ESO, 1r premi de poesia), Arlet Pi (2n de Batxillerat, 3r premi de prosa de Secundària postobligatòria) i Josep Sunyer (2n de Batxillerat, 1r premi de prosa de Secundària postobligatòria).

Moltes felicitats!

Els nostres finalistes amb la directora Anna Masós

L'Anna Masós amb representants d'altres centres i el jurat

El dia 3 de juny es va dur a terme el lliurament de premis dels Jocs Florals a la sala d’actes del Teatre Municipal de Girona, en el quals hi van participar diversos centres educatius de la ciutat. L’acte es va començar a les deu del matí i va finalitzar cap a dos quarts de dotze.

Els guardons van ser atorgats per cicles. En el primer cicle dos dels guanyadors van ser alumnes del nostre institut. L’Helena Rutllan, de primer, va guanyar el tercer premi de prosa i la Berta Ribas ,de 2n, va guanyar el segon premi de prosa. De segon cicle l’Arnau Lleixà, de 3r, va ser el que es va endur el premi de poesia en la categoria d’Englantina  amb el seu poema “Olors Roges”. I per últim, de tercer cicle, els classificats van ser l’Arlet Pi i en Josep Sunyer, ambdós de 2n de batxillerat. En Josep Sunyer va quedar primer classificat en la categoria de prosa i l’Arlet Pi va quedar tercera classificada del premi de prosa.

Recordem que dintre de poesia hi ha tres categories: la Flor Natural (amor), la Viola (fe) i l’Englantina (pàtria i paisatge). I aquest any el tema de la prosa era l’esport.
Lara Pons 
Alumna de 3r d’ESO