dimarts, 17 de maig del 2016

"SHAKESPEARE IN LONDON CONTEST": VOTEU-HI PER GUANYAR UN VIATGE!

Alumnat de 2n i 3r d’ESO participa a la competició estatal ¨Shakespeare in London Contest¨ d'Oxford University Press.

El premi és un viatge cultural d'un cap de setmana llarg a Londres pel grup classe guanyador, amb visita al ¨Globe Theatre¨, on tindrà lloc la representació d'una de les obres de l'autor.


El concurs consisteix en què els alumnes pugen el vídeo de la seva interpretació d'una de les obres de Shakespeare (¨Romeo and Juliet¨a 2n d’ESO i ¨Midsummer Night's Dream¨ a 3r) a YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCG9buhP0nfNgxaWSqkVw_Ew

Els organitzadors del concurs els pujaran des d'allà a la seva pròpia pàgina.

En aquesta primera fase eliminatòria del concurs, els alumnes necessiten el vostre suport ja que la selecció dels que passin a la fase següent es farà en funció del nombre de vots obtinguts. La votació tindrà lloc del 17 al 31 de maig del 2016. El guanyadors de cada nivell es decidiran el 3 de juny.

Si visiteu el canal ¨Students - jvv Girona¨ a YouTube ja podreu començar a veure els videos que hi anem pujant i que podreu començar a votar a partir del 17 de maig des de la pàgina del concurs: www.oup.es/secondary-competition

Us encoratgem a visitar el canal, on podreu gaudir del personalíssim treball que els nostres alumnes han realitzat amb il·lusió, respecte i esforç en aquesta experiència de descobrir un autor que, transcendint temps i espai, mai deixa d'impressionar-nos.

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració… i difusió!
Cristina Sànchez
Professora d’Anglès