diumenge, 8 de maig del 2016

EL CONTROL DE LES XARXES SOCIALS

Dilluns 2 i dimarts 3 de maig, l’alumnat de 3r d’ESO va assistir a una xerrada sobre “El control de les xarxes socials”, a càrrec de l’Ajuntament de Girona. És una bona manera de conèixer i/o recordar els perills que poden tenir les xarxes socials en els adolescents.


El passat dilluns dia 2 de maig, els alumnes de 3r d’ESO vam anar al teatre a escoltar una conferència sobre les xarxes socials.

L’Aleix, que va venir de l’Ajuntament de Girona, ens van explicar que últimament tothom esta en el món de les xarxes, i que cada vegada va a més. Ara els nens comencen a entrar a les xarxes abans d’hora. Encara que ens aporten coses bones i ens fan que ens puguem comunicar amb el mon exterior, les xarxes són molt perilloses. Alguns exemples en són “cyberbullying”, “spam”, “sexting” o grooming. Les principals víctimes són els adolescents.


Ens van explicar alguns dels casos reals que havien passat, per advertir-nos de la perillositat de les xarxes, i també per aconsellar-nos que no fem res que no faríem cara a cara, ja que la informació que donem queda registrada i no la podem borrar ni modificar.

Per tot plegat, hem de vigilar, i no fer res del que després ens puguem penedir.

Laia Busquets
Alumna de 3r d’ESO