dimarts, 19 d’abril del 2016

INTERCANVI AMB BILLUND (DINAMARCA): COMENTARIS DE LA LAURA

La Laura Boyer, alumna de 1r de Batxillerat, ens ha enviat fotografies i textos del que, fins ara, ha estat l’intercanvi amb els danesos.

Diumenge 17 d’abril
A la fotografia podem veure que hem fet pa envoltant la massa amb pals i, després, coent-lo en una foguera.


Dilluns 18 d’abril
Al matí hem anat a l'institut, on hem fet una petita gimcana per orientar-nos al centre.Més tard hem fet una classe d'anglès amb alguns alumnes danesos i, després, hem passat una hora amb altres alumnes d'intercanvi aprenent sobre diferents cultures. Finalment, després de dinar, hem anat a fer una volta per Skanderborg. Ens ha acompanyat un grup d'alumnes que ens ha explicat la història de la ciutat i hem fet algunes petites activitats com ara jocs o construir un castell per entendre millor la història de la ciutat.

El grup que ha construït el castell guanyador

A la tarda hem anat cadascú a casa seva i hem cuinat un plat típic danès o català, que ens hem menjat plegats a l'institut per sopar. Després hem fet algunes activitats, com ara un joc que es diu Kahoo i que consisteix en unes preguntes que hem de respondre des del mòbil. Amb aquest joc hem fet un test sobre Dinamarca i un altre sobre Catalunya, que ha guanyat en Joan Massaguer

Dimarts 19 d'abril
Avui hem fet una classe de castellà on hem après a presentar-nos en danès i hem conversat amb els alumnes en castellà. Després hem fet una classe on hem après sobre la història i la vida a Dinamarca.

Més tard, hem tingut una hora lliure que hem dedicat a jugar al bitllar, al futbolí, o simplement a xerrar a l'institut. Després de dinar hem mirat una comèdia danesa que es diu "All for one" i al final hem anat al gimnàs a passar l'estona. Aquest vespre anirem a la bolera tots junts, i finalment a dormir, perquè demà anirem a Copenhaguen ben aviat!