dijous, 17 de març del 2016

PERFECTE MOLL I FRANCESC AMER, AUTORS DE L'"AURA DEL SOL"

Un dels compositors de l’himne de l’institut, el senyor Perfecte Moll, ens han enviat un correu ben emotiu responent a la invitació als actes de celebració del 175è aniversari de l’institut. Pel seu interès, us el reproduïm íntegrament,

Benvolguda Anna Masós,

Vull agraïr-te en nom propi i del company i amic Francesc Amer, autors de la música i lletra respectivament de l'Himne de l'IES Vicens Vives, la invitació a l'acte públic del dijous dia 10 amb motiu del 175è aniversari de la creació de l'esmentat Institut.

Crec, però, que si la nostra presència era escaient en l'acte del 150è aniversari, va ser degut a que s'estrenava l'Himne. Després ha estat interpretat diverses vegades.

Crec que l'Himne ja ha passat a tenir uns autors reals que són tots aquells que l'han fet seu al cantar-lo que és el que satisfà plenament als autors que el varem composar.

Felicitats als alumnes i professor(a) de música que el faran seu i vibraran amb ell amb motiu d'un esdeveniment tan important.

I desitjar a tots els organitzadors i a l'AMPA un gran èxit en les activitats organitzades: "...Som el Vicens Vives, som l'Aura del Sol!"

Una abraçada!

Perfecte Moll. Francesc Amer