dimecres, 24 de febrer del 2016

LLIURAMENT DE DIPLOMES DELF SCOLAIRE A TRES ALUMNES DEL VIVES

Dilluns 23 de novembre va tenir lloc la cerimònia de lliurament dels diplomes DELF SCOLAIRE (www.delfscolaire.cat). L'acte es va realitzar al Centre Cívic i Cultural La Sitja de Fornells de la Selva. Hi varen assistir alumnes, familiars i professors de vint-i-cinc instituts públics de les comarques gironines.

Va obrir l'acte el senyor Albert Bayot, que va remarcar la importància d'aprendre francès en el marc de les relacions culturals i comercials amb França. Seguidament, Mme Elisabeth Cauchetiez, sotscònsul de França a Catalunya, va animar-nos a mantenir el contacte amb França i va parlar sobre les possibilitats d'estudiar i formar-se a les universitats franceses. Finalment, el senyor Eric Perez, director de l'Alliance Française de Girona, va informar els assistents sobre la propera edició dels exàmens DELF SCOLAIRE.

Com a cloenda hi va haver parlaments dels alumnes. Per part del nostre institut vàrem recollir el nostre diploma DELF SCOLAIRE Clàudia Vicens (2n de Batxillerat), Laura Boyer (1r de Batxillerat) i Khaoula Tanane (1r de Batxilerat). Nosaltres som les tres primeres alumnes de l'institut que hem obtingut aquesta beca del Departament d'Ensenyament. C'est vraiment super, nous avons kiffé.
Khaoula Tanane 
Alumna de 1r de Batxillerat