dijous, 12 de novembre del 2015

PROJECTE mSCHOOLS

Aquest curs, alumnes de 3r d’ESO participen del projecte mSchools. Què és? Ens ho explica el professor de Tecnologia Jordi Xargay a la presentació següent.

Aquest projecte és una iniciativa de Mobile World Capital Barcelona. Aquesta organització de caràcter privat, també celebra anualment el Mobile World Congress a Barcelona.

La Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i GSMA també col·laboren amb aquest projecte. Aquesta idea, bàsicament es tracta de crear una aplicació mòbil utilitzant una utilitat gratuïta desenvolupada pel MIT (Massachusetts Institute of Technology) anomenada AppInventor. També podem obtenir ajuda de professionals en qualsevol moment del projecte. El professor farà d'intermediari.

Amb aquest projecte es pretén que l’alumnat assoleixi tots els coneixements i objectius de l’assignatura de tecnologia, a partir del treball en grup amb l’objectiu de crear una aplicació mòbil.

Amb aquest projecte utilitzarem l'ordinador, auriculars i el nostre telèfon intel·ligent a l'aula, ja que haurem de visualitzar el resultat de l'App en una resolució que no sigui la de l’ordinador (com més varietats de resolucions de mòbils tinguem millor).