diumenge, 8 de novembre del 2015

L'AULA D'ACOLLIDA VISITA LA BIBLIOTECA CARLES RAHOLA

El dimarts 27 d'octubre els alumnes de l'aula d'acollida de l'institut Jaume Vicens Vives vam anar a la biblioteca de Girona, que es diu Carles Rahola. Ens va fer la visita la directora, que es diu Lourdes Reyes. Ens va ensenyar com treure llibres de préstec i també vam veure com funciona la màquina de devolució. La cinta a vegades s'encallava. Podem treure, durant un mes, quinze llibres, cinc CD's, cinc DVD's, cinc revistes i cinc còmics a la vegada!


Vam conèixer una mica la biblioteca i vam veure molts jocs i molts llibres per als nens petits a l'espai infantil. Ens van convidar a jugar a un joc de taula. També hi ha una pissarra perquè els nens dibuixin el que vulguin.

Hi ha voluntaris que els canten cançons i els expliquen contes els dimarts a la tarda.

Hi ha una regla: els petits no poden treure els llibres dels adults.


Hi ha una cafeteria per anar quan volem parlar més alt.

Després vam anar a la sala de joves. Hi vam veure música, pel·lícules, còmics i llibres. Ens van explicar una mica com funciona  la biblioteca i vam anar a l'aula d'informàtica, on podem aprendre com funcionen els programes d'ordinador i resoldre dubtes. També vam veure una àvia jugant amb un puzzle de moltíssimes peces.

Finalment vam agafar papers per fer-nos el carnet de la biblioteca els que no el tenim. Ens vam fer fotos de grup i ens vam endur punts de llibre de record.

Kenny Meza i Angello Cruz
Alumnes de l'Aula d'Acollida