dilluns, 23 de novembre del 2015

BENVINGUDA A L'AJUNTAMENT DE GIRONA

Divendres 13 de novembre els alumnes de l'aula d'acollida vam anar a la Mercè a conèixer els nous alumnes de totes les aules d'acollida de secundària de Girona. Vam veure presentacions dels instituts, fotos, imatges i paraules que explicaven com són les aules i els alumnes. Vam cantar tots junts la cançó «Obre els ulls» dels Catarres que ens va servir de lema. Després vam esmorzar tots junts al claustre de la Mercè.

Vam anar a la sala de plens de l'Ajuntament i la regidora d'educació, Isabel Muradàs, ens va donar la benvinguda. Va dir: “Girona sempre ha sigut una ciutat acollidora i d'acompanyament per a totes aquelles persones nouvingudes que arriben a la ciutat”. Ens vam fer una foto tots junts amb el lema “Ciutadans de Girona-Ciutadans del món”.

Vam esperar molta estona uns monitors que ens van explicar cinc llegendes de Girona: el cap de pedra de l'ajuntament, en banyeta, el vampir de la Rambla, el Tarlà i el cul de la lleona. Finalment ens vam agafar les mans i vam cantar “L'hora dels adéus”.

El temps d'espera entre les activitats va ser molt llarg però ens va agradar molt tot. Voldríem que les presentacions dels instituts fossin més llargues i que l'alcalde, que no va poder ser-hi, vingui l'any que ve.


Autors del text: Angello Cruz, Manuel Cruz, Kenny Meza, Mohamed Konteh, José Mamani i Nini Abramia (alumnes de l’Aula d’Acollida) , amb la col·laboració de l’Antònia Vilaplana, responsable de l’aula d’acollida.