dimecres, 18 de febrer del 2015

PROVES A L'ESPRINT DE MATEMÀTIQUES (1r CICLE D'ESO)

Els alumnes de 1r i 2n d'ESO participen a  les Proves a l’Esprint de Matemàtiques

Una trentena d'alumnes de 1r i 2n d'ESO han particpat avui, dimecres 18 de febrer, a les proves matemàtiques de l'esprint.

L'Esprint és un concurs on participen alumnes de secundària i de batxillerat de tots els instituts catalans. S'agrupen en cicles i, per tant 1r i 2n d'ESO hem treballat conjuntament per obtenir un bon resultat. L'objectiu és resoldre el màxim nombre de problemes en el mínim temps possible. Tot i així, enviar més d'un determinat nombre de respostes incorrectes pot provocar la desqualificació del centre com a concursant.

El nostre centre ha aconseguit resoldre els 10 problemes correctament en un temps de 57 minuts. Tot seguit, hem aconseguit resoldre els tres problemes de propina amb encert que, en cas d'empat amb un altre centre, decidirien el guanyador.

És una experiència molt gratificant a nivell intel·lectual i fomenta el treball en equip.

Els coordinadors, també alumnes dels cursos assignats, han sigut de gran ajuda en moments de tensió. Tot i que els professors no han pogut ajudar als alumnes, han mostrat un suport i un estímul envers als alumnes que ens ha ajudat a arribar a complir els nostres objectius.

Finalment, hem aconseguit un bon resultat i esperem una bona posició en la classificació final.

Marta Amorós, Arnau Lleixà i Lluís Montcada

Alumnes de 2n d’ESO