dijous, 11 de desembre del 2014

POSTALS DE NADAL

Com anem veient aquests dies a través del blog, el centre s’està omplint de Nadal. Les postals que han realitzat els alumnes de 1r cicle d’ESO i els de l’optativa de 4t, dins l’assignatura de Visual i Plàstica, en són una bona mostra. En el cas de l’alumnat de 2n i de 4t, a més, podien treballar només amb uns colors determinats.

Cal destacar que les postals guanyadores s’utilizaran per felicitar les festes a diferents estaments: el professorat (la postal seleccionada ha estat feta per la Júlia Ibáñez de 2n C i que ha guanyat el 1r premi), les institucions (Emma Sanz de 1r D, 2n premi), les famílies (Carla Viegas de 1r C, 3r premi) i les institucions de fora de Girona (Carla Bonaventura de 2n B, 4t premi).

Els criteris que s’han seguit per donar els premis han estat que la composició fos equilibrada i l’originalitat, fugint de les postals nadalenques més típiques. 

A més, a cada premi el jurat hi ha trobat algun mèrit afegit: el 1r premi representa les copes d’una taula típica de Nadal però sense la taula, amb les copes volant; el 2n premi mostra Girona i la fantasis de Nadal; el 3r premi destaca pel color i reflecteix el Nadal treballat a l’institut; per últim, el 4t premi representa Girona d’una manera ben original.

Aquí podeu observar algunes de les postals, però us recomanem que en veieu la resta a la Rambla Dolors Condom.