dilluns, 27 d’octubre del 2014

ENTREGA DE DIPLOMES A L'ALUMNAT BI (PROMOCIÓ 2012-14)


El passat 25 d’octubre va tenir lloc l’entrega de diplomes del Batxillerat Internacional de la promoció 2012-14.

L’acte va iniciar-se a les 11 del matí en presència dels protagonistes de l’acte: els graduats, que varen assistir-hi amb la presència de pares i mares. També els van acompanyar diversos representants del centre, de la Fundació Jaume Vicens Vives, de la Fundació Privada CELLEX i del Departament d’Ensenyament.

En primer lloc, i després d’una breu presentació per part de la directora, Anna Masós, van començar la resta d’intervencions programades. En primer lloc, la Pilar Escriche, coordinadora del Batxillerat Internacional, que va concloure el seu discurs amb una citació de Steve Jobs. Tot seguit, va ser el torn de les representants d’òrgans aliens al centre, tot remarcant l’esforç i l’empenta per part dels exalumnes. Per concloure els torns de paraula, l’anterior directora de l’institut i membre de la Fundació, l’Elisabet Saguer, va pronunciar un emotiu discurs fent èmfasi en les memòries viscudes al llarg dels últims dos anys.

A continuació, es va procedir a l’entrega dels diplomes per part de les amfitriones de l’esdeveniment, i aquest acte es va amenitzar amb dues interpretacions musicals a càrrec d’alguns estudiants de 1r de Batxillerat Internacional.

Tot seguit, i per acabar, la tutora dels graduats, la Mª Lluïsa González, va presentar un recull fotogràfic, amb desenes de records i bons moments dels dos últims anys. Per sorpresa dels alumnes, i com a conclusió final, els antics alumnes van rebre la “visita” d’en Jesús, professor adjunt de Física de la UdG que es troba a a l’estranger i que va poder comunicar-se amb la classe a través d’una videotrucada.

Va resultar un acte memorable, tant pels alumnes com per la resta dels assistents, i tot plegat es veié simbolitzat amb el diploma commemoratiu del seu pas pel BI.

Moltíssima sort a l’inici del vostre nou viatge que estem emprenent a la vostra vida!

Aniol López
1r A de batxillerat