dimarts, 28 d’octubre del 2014

COHESIONEM L'ALUMNAT DE 1r D'ESO



Els més petits del centre ja porten un mes en a l’INS Jaume Vicens Vives. Tot i que alguns d’ells ja es coneixien de les seves escoles de procediència, d’activitats extraescolars... la Isabel Piera, coordinadora de 1r d’ESO, ens comenta que és molt important que des de Tutoria es facin activitats per cohesionar els 4 grups que tenim. En aquest sentit, el 23 i el 24 d’octubre es van organitzar unes sortides al castell de Sant Miquel i a les Deveses de Salt. 
 
Dues alumnes de 1r d’ESO, l’Alba Medel (1r A) i la Berta Ribas (1r C), ens expliquen com va anar la seva excursió a les Deveses de Salt.

El passat divendres 24 d'octubre, les classes A i C de primer d'ESO vam anar d'excursió a les Deveses de Salt. Vam llevar-nos per ser a l’institut a ¼ de nou, com sempre. Des d’allà vam baixar pel carrer d'Isabel la Catòlica i ens vam dirigir cap a les hortes de Santa Eugènia, tot passant entre mig d'horts tots molt ben plantats.

Al cap d'una estona de caminar, finalment vam arribar al nostre objectiu: les Deveses de Salt. Allà feia molt de fred, per això vàrem decidir esmorzar en un banc on toqués el Sol.

Després d'una estona de relax, les professores van decidir treure les cordes i les pilotes que tenien a les motxilles, ja que, en el fons, per això les havien portat. Vam saltar a corda, vam practicar el limbo, i vam jugar al joc d'estirar la corda. També, amb les pilotes, vam jugar a futbol i al mocador. Va ser divertit. Aixo sí, també vam tenir temps per parlar, passejar i gaudir del paisatge. 

Al cap d'unes horetes ens van cridar per tornar cap a l'escola. De tornada, també vam parlar, i ens vam creuar amb uns quants senyals que ens indiquaven que podiem trobar-nos granotes, i que no havíem d’aixafar-les.

Vam tornar a l'institut i encara quedaven alguns minuts perquè toqués el timbre per anar a casa i poder menjar, per això vàrem estar parlant sobre el que havíem fet durant el dia. Tots deien que s'ho havien passat molt bé. Ens vàrem desitjar un bon cap de setmana i vàrem sortir del centre per anar a dinar a casa.