diumenge, 28 de setembre del 2014

INICI DEL CURS AL BATXILLERAT INTERNACIONAL (BI)

Després d’aquests mesos d’estiu que tan curts se’ns han fet als estudiants, ara toca posar-se mans a la feina i emprendre amb més il·lusió que mai aquest nou curs escolar que arriba. Això mateix és el que pensem des de la classe de 1r de Batxillerat A. Sabem que el BI no serà una tasca fàcil i ja ens han avisat els nostres companys més veterans que ara fan 2n que ens espera un camí amb entrebancs per davant.


L’inici del BI implica per molts de nosaltres un canvi molt important en les nostres vides ja que comporta viure allunyats de casa i cultivar molts valors com ara la convivència, la solidaritat o l’amistat. Aquests valors tenen molta importància en la nostra societat i són els que el BI té com objectiu transmetre’ns; són el fonament sobre el qual edifiquem la nostra moral per arribar a ser, a banda de bons estudiants, bones persones.

És temps de posar els colzes sobre la taula i treballar insaciablement, és temps de lluitar per allò que tots desitgem i sobretot és temps de llaurar el camp per poder sembrar les llavors que acabaran esdevenint el nostre futur.

Roger Giné Bertomeu  1r A Batxillerat