dissabte, 21 de juny del 2014

FESTA DE FINAL DE CURS DE 4t D'ESO

El dia 20 de juny els alumnes de 4t d' ESO van fer la festa de final de curs com a cloenda de la seva escolarització a l'institut. 
Els alumnes Eudald Vicens i Milagro Velasquez, van presentar un acte emotiu que va consistir en una sèrie d'actuacions protagonitzades pels mateixos alumnes de 4t d' ESO. En primer lloc, es va representar el musical GLEE, que van preparar els alumnes de Música sota la direcció de la professora Rosor Rabassedas, amb gran acollida per part de tots. 
L'acte va tenir altres actuacions, com les instrumentals de l'Albert Montacada, Arlet Pi i Carmen Perez, i Emma Bayona, i la lectura de poemes que per part de la Marina Barbós, en Carlos Enrique Garcia Lerma i l'Oriol Marès.
Posteriorment es va procedir a l'entrega de bandes, amb una dedicatòria especial i personalitzada per cada alumne. Els tutors, Laura Vallejo, Marc Gálvez, Angels Vallverdú i Sílvia Franch, juntament amb la coordinadora de 4t d'ESO Rocio Gomila i la psicopedagoga Dolors Falgàs, van rebre també el reconeixement per la feina feta. 
L'acte es va cloure amb una rotllana amb tots els alumnes i els professors presents al teatre cantant “ l' Hora dels Adéus”. En acabat, tots van degustar d'un pica-pica preparat també pels alumnes.
Desitgem a tot l'alumnat molta sort en el seu futur acadèmic i professional i un Bon Estiu!!!

Redactora: Rocio Gomila (coordinadora de 4t d'ESO)