dijous, 12 de juny del 2014

BEQUES JAUME CASADEMONT

El passat 10 de juny es va celebrar la setena cerimònia d’entrega de les Beques Jaume Casademont. Els premis es varen lliurar a l’Auditori de Girona. L’acte va ser conduit per Josep Maria Fonolleras i va tenir com a invitat d’honor el jugador de bàsquet Marc Gasol, que va fer de padrí dels guardonats. 
Es varen atorgar un total de 20 premis que es varen repartir en 3 categories: Beques Educar Menjant, en què es premien aquells projectes que tenen per objectiu promocionar els bons hàbits alimentaris entre els joves; Beques Actívica per a projectes que fomentin l’activitat física; i Beques Cultura Popular per a projectes innovadors en el camp de la cultura.
També es van atorgar les Beques Joves 10, per a projectes de joves estudiants de batxillerat i FP que aportin un valor a la societat. En aquesta categoria va ser premiada la nostra alumne Andrea Franch Huguet, estudiant de 1r de batxillerat científic internacional, amb la seva proposta de treball Aromateràpia: ciència o pseudociència. Elaboració d’un perfum per al benestar individual. La beca consta d’un xec per valor de 1500 euros de què l’alumna disposarà  per desenvolupar el seu treball de recerca.