dimarts, 20 de maig del 2014

EMPRENEDORIA 3ESO: PROTOTIPS DE PRODUCTES

Al llarg de les darreres setmanes hem estat treballant a l'assignatura d'Emprenedoria el Projecte Kit Caixa Joves emprenedors.

Hem identificat problemes la solució dels quals es pot convertir en oportunitat d'emprendre i de fer negoci. En conseqüència hem creat uns plans de negoci així com també uns prototips de productes que creiem que poden ser interessants. Penseu que els prototips no només s'han creat sobre el paper sinó que també els hem creat  “físicament”. En aquest sentit tenim:

- Els Mitjons Protectors. Mitjons per anar per casa sense sabates, amb una protecció addicional que evita el donar-te un cop amb mobles o objectes. A més, els dissenys són d'allò més divertits: cocodrils, lladres, missatges divertits, equips de futbol, política...

- “Motiva't per estudiar”. Joc per a PC on de forma divertida es combinen proves lúdiques amb proves acadèmiques.

- Sistema d'identificació de petjada digital. Apte per a accedir a alguns espais de l'institut. Tenim tant l'aparell, com la placa base i les connexions. En breu, integrarem els elements. 

- Estalvi de llum a les aules. Amb un sistema senzill proveït amb un sensor de llum es pot estalviar una quantitat important de llum.

Penseu que els pares ens estan ajudant molt, ja que han col·laborat amb els seus coneixements i els seus fills a tirar endavant aquest prototips. Aviat en farem una presentació. 

Text: TONI COSGAYA (Professor d'Emprenedoria)