dijous, 15 de maig del 2014

L'AULA D'ACOLLIDA AL TEMPS DE FLORS

Els alumnes de l'aula d'acollida del Vives van fer un muntatge a Temps de Flors als jardins dels Serveis Educatius del Gironès. Les diferents aules del Vicens Vives, Santa Eugènia, Santiago Sobrequés, Narcís Xifra, Carles Rahola, Montilivi i Bell-lloc van treballar per poder escenificar els planetes que visita el Petit Príncep, l'obra d'Antoine de Saint-Exupéry que enguany celebra el 70è aniversari de la seva publicació.

El dia de la inauguració, a més de tots els alumnes de les aules d'acollida de Girona, els seus tutors, personal del Servei LIC, directors i representants dels centres, va assistir-hi Albert Bayot, director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona, que va fer un parlament molt entranyable i lligat amb la seva experiència docent.

L'experiència ha estat molt interessant per a aquests alumnes perquè els ha fet reflexionar sobre un fet molt important de les seves vides: el viatge que van començar quan van marxar dels seus països i que d'alguna manera continuen aquí, a Girona, creant lligams en un espai nou i en una cultura nova.
Text: ANTÒNIA VILAPLANA (Tutora aula d'acollida)








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada