dimarts, 8 d’abril del 2014

"EMMAGATZEMATS", L'ESPECTACLE MUSICAL DEL VIVES (MÚSICA, 2ESO)



El divendres 4 d'abril s'estrenà l'espectacle musical "Emmagatzemats" creat per l'alumnat de l'alternativa "Tot sona" aquest curs escolar. L'actuació s'emmarca en els actes del X Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta organitzat per la Fundació Enciclopèdia Catalana i pel Departament d'Ensenyament.  
Aquesta producció musical i teatral és fruit d'un projecte col·laboratiu de l’alumnat de l’optativa de música de 2n d'ESO, assignatura impartida per la professora Marta Orts. El grup  d’alumnes està format per: Joan Barris, Júlia Brunet, Guillem Caparrós, Joana Coll, Karina Goncharenko, David Guevara, Florència Lacuesta, André Lira, Zahrae Louriki, Elisenda Mataró, Laura Mesa, Carla Moreno, Júlia Pérez i Adriana Planella.

“Emmagatzemats” s'organitza amb la forma musical de rondó, de manera que hi ha un element temàtic que es va repetint al llarg de la història, i que s'alterna amb altres escenes que contrasten visualment i musicalment. L'argument d'questa història tracta sobre les joguines d’un magatzem que cobren vida quan no hi ha humans a prop. S’ho passen bé jugant i ballant. És un somni o pot ser una realitat?
Text: MARTA ORTS (Professora de Música)