dimecres, 9 d’abril del 2014

CONCURS "FEM MATES", FASE PROVINCIAL (1r, 2n ESO)

Els alumnes de 1r d'ESO Sergi Esturi, Ferran Solés i Júlia Ibáñez (a la fotografia, d'esquerra a dreta) van participar a la fase provincial del concurs Fem Mates, que es va celebrar el 5 d'abril de 2014 a l'institut Ridaura de Castell-Platja d'Aro. Sergi Esturi va quedar classificat per anar a la final, que tindrà lloc el 17 de maig a Reus (Tarragona).




Els alumnes de 2n d'ESO Daniel Hernández, Dolores Lamas, Cristina Jordà i Karyna Goncharenko (a la fotografia, d'esquerra a dreta) van participar a la fase provincial del concurs Fem Mates, que es va celebrar el 5 d'abril de 2014 a l'institut Ridaura de castell d'Aro. Karyna Goncharenko va quedar classificada per anar a la final, que tindrà lloc el 17 de maig a Reus (Tarragona).

Text i fotografies: PAQUITA BONANY (Professora de Matemàtiques)

............................................................................................................................................

FEM MATEMÀTIQUES

Aquest any tornem a estar d'enhorabona. Han seleccionat 8 alumnes del Vives per a la segona fase del Fem mates. La jornada matemàtica es celebrarà el dia 5 d'abril a l'institut Ridaura de Castell-Platja d'Aro. El programa el podeu consultar a la web: 

https://docs.google.com/file/d/0B473WSDVh4koYXAxaGZuX1B2R2s/edit?pli=1 

Des del departament de matemàtiques volem felicitar a tots els alumnes seleccionats: Júlia Ibáñez, Sergi Esturi, Ferran Solés, Àlex Jiménez, Dolores Lamas, Cristina Jordà, Daniel Hernández i Karyna Goncharenko.

Text: ESTEFANIA MORANT (Professora de matemàtiques)

Cap comentari: