dimecres, 2 d’abril del 2014

CONCURS CRACCS: ALEIX LASCORZ, PREMI A MILLOR RECERCA

Aleix Lascorz i Neus Miquel, de 2n A de Batxillerat, han participat al concurs CRACS organitzat per la universitat de Girona. L'Aleix Lascorz ha guanyat el premi a millor recerca.
El Congrés de Recerca d’Alumnes de Centres de Secundària (CRACS) és una activitat adreçada a estudiants de segon de Batxillerat que els ofereix la possibilitat d'adaptar el seu treball de recerca en un pòster divulgatiu i presentar-lo en un congrés. 
La Universitat de Girona, conscient de la importància de la comunicació, divulgació i promoció de la recerca, impulsa el Congrés CRACS com una nova activitat adreçada als instituts tot aprofitant l’esforç i el treball dut a terme pels estudiants en el món de la recerca. D’aquesta manera, tenen l’oportunitat de demostrar les seves aptituds científiques i comunicatives en un esdeveniment gens habitual.  
A més a més, pretén ser un espai destinat a l’intercanvi d’idees i de reflexió al voltant de la investigació, també mitjançant les xarxes socials, que situa l’estudiant en el centre de tot el seu desenvolupament.
Un comitè científic seleccionarà els millors resums dels treballs científics presentats (un màxim de 100) i només llavors els escollits hauran de fer un esforç de síntesi del seu treball de recerca per a convertir-lo en un pòster de caire divulgatiu el més atractiu i visual possible. Els premis s’atorgaran al millor pòster, al millor disseny i a la millor temàtica.


Font d'informació http://www.udg.edu/tabid/18455/language/ca-ES/default.aspx