dimecres, 4 de desembre del 2013

FÒRUM D'ESCOLES VERDES (DELEGATS)


El dia 28 de novembre, els delegats verds de 3rC d'ESO i dos alumnes que l'any passat van fer l'alternativa de Sostenibilitat vam anar al Fòrum d'Escoles Verdes de Girona, organitzat per l'Ajuntament de la nostra ciutat. Ens va acompanyar la professora Isabel Piera, coordinadora de Medi Ambient al nostre institut.

A les 8.15 vam anar a la classe durant mitja hora perquè després vam preparar una mica el guió del que hauríem de dir. A les 9.15 vam anar cap a la Casa de Cultura on ja hi havia molts representants de diferents instituts (Sobrequés, Bosc de la Coma...).

Ens van donar una targeta amb el nostre nom i el de l'institut que ens havíem de penjar a la jaqueta. Llavors ens vam dirigir a la Sala Magna, on ens van fer una breu exposició. Seguidament vam anar a diferents aules per grups i vam intercanviar experiències amb altres alumnes. Tot seguit vam tenir un petit descans per esmorzar. Vam tornar a l'aula i vam fer un treball cooperatiu que consistia a realitzar unes fitxes on buscàvem estratègies per millorar les experiències exposades anteriorment. 

Quan va acabar aquesta activitat alguns vam anar caminant fins a la Devesa, on vam parar per menjar el dinar que portàvem. Cap a les 15.00h vam anar a les ribes del Ter, on vam plantar un arbre juntament amb els alumnes de l'INS Santiago Sobrequés. Va ser una experiència de convivència i d'intercanvi molt agradable.

Text: LAIA YLLA (3ESO C)
Fotografies: ISABEL PIERA (Coordinadora de Medi Ambient)