divendres, 20 de desembre del 2013

FESTA DE NADAL 2013

Divendres 20 de desembre de 2013 es va celebrar la Festa de Nadal al Teatre Ignasi Bonnin. Alguns alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO i 1r de Batxillerat van dur a terme un conjunt d’actuacions molt dinàmiques i entretingudes per a un públic format pels estudiants de 1r cicle d'ESO. L’acte es va celebrar gràcies a la col·laboració d’alumnes de 1rA de batxillerat. 

Les actuacions es van iniciar amb una elegant presentació a càrrec de Ramon Franch i Anna Sellabona, dos alumnes de tercer que van conduir tot l’espectacle i van enllaçar les representacions d’una manera molt amena. 

En primer lloc es va donar pas a un concert de guitarres per part d’alumnes de 3r i 4t d’ESO organitzada per la professora de música Rosor Rabassedas. Després d’aquesta alegre i brillant actuació, els alumnes de l’Aula d’Acollida dirigits per Antònia Vilaplana, recitaren una sèrie de poemes. Posteriorment, els presentadors van cedir el pas als alumnes de 3rC, que van cantar nadales. 

A continuació, les alumnes de 1rA de batxillerat Núria Planes i Carme Homs tocaren dues peces musicals amb violoncel i violí. Seguidament d’aquesta agradable interpretació, es va dur a terme una representació de gimnàstica rítmica al so de Diamonds de Rihanna realitzada per Carla Ribalta, Eugènia Pijaume, Cristina Figareda, Zaida Gelmà, Ona Viñas, Gal·la Falavera i Nina Lewley. El públic va quedar ben sorprès pel nivell que van demostrar aquestes alumnes. 

Finalment, la cançó Carol of the Bells de Celtic Woman i All I want for Christmas de Mariah Carey van tancar l’acte amb una brillant actuació de streetdance de Júlia Amigó, Mar Orriols, Alexandra Doll, Carme Oxanni, Emma Armeda i Norma Almeda, dirigides per Marc Palmada.   El públic va quedar entusiasmat amb totes les actuacions que es van realitzar i va valorar molt positivament aquest acte. 

Simultàniament, a les pistes del pati nord, els alumnes de 3r d’ESO realitzaven competicions de diferents esports que eren arbitrades per alumnes de batxillerat. Els estudiants van participar amb molta il·lusió als diferents esports que incloïa l’activitat: futbol, bàsquet i voleibol. 

Guitarres de 3r i 4t d'ESO
Alumnes d'Aula d'Acollida
Núria Planes i Carme Homs (1BAT A)
Actuació de gimnàstica rítmica  


Text i fotografies: MIREIA CODINA i MARIONA COLOMER (1BAT A)