divendres, 18 d’octubre del 2013

CONCURS DE PINTURA RÀPIDA DEL GEIEG (3ESO)

El divendres 18 d’octubre els alumnes de 3r d’ESO de l'institut Jaume Vicens Vives vam assistir al concurs de pintura ràpida del GEIEG.
Vam sortir de classe a les 11.15h en direcció a la Rambla de Girona i allà ens vam inscriure. Ens van donar unes làmines on havíem d'escriure les nostres dades i realitzar el nostre dibuix. Ens van deixar buscar algun lloc, objecte, monument... del barri vell amb la condició que tothom es trobés a les 13.15 en el punt inicial (la Rambla de Girona), on calia lliurar els nostres dibuixos. A les 13.30 ja podíem marxar cap a casa.

Text: ALEIX COMINO (3ESO C)






Ens van acompanyar els tutors. Vam quedar amb els professors per reunir-nos al pati del pavelló sud (pistes). Allà van passar llista i quan vam acabar vam anar a peu fins al pont de Pedra, on ens van donar una làmina DIN A3. Els tutors ens va posar un límit de temps per poder fer el dibuix i poder-lo pintar, ens van deixar anar als llocs que volguéssim però que no fos lluny, tenint en compte que havíem de tornar a les 13.15h al quiosc i que el tema del dibuix era Girona: una zona, un monument, etc... 

Text: TATIANA CHALACO (3ESO D)