diumenge, 19 de maig del 2013

L'EQUIP DE VOLEIBOL DEL VIVES, CAMPIÓ DE LA LLIGA COMARCAL DE GIRONA



Aquesta temporada 2012-13 a la ciutat de Girona s'ha viscut la Lliga Comarcal de Girona, en la qual participaven els equips dels instituts i de clubs de la ciutat en les categories infantil i cadet. Un total de 6 equips han disputat cada dues setmanes el títol de campió de la ciutat de Girona: l'INS Carles Rahola, l'INS Narcís Xifra, l'UE La Salle Girona, el CV AVAP Girona i, evidentment, l'INS Jaume Vicens Vives. En total han estat 10 jornades repartides pels pavellons de la ciutat i per les instal·lacions de les escoles viscudes en molta emoció tant pels familiars i amics com pels jugadors i les jugadores. 

L'INS Jaume Vicens Vives va iniciar la temporada amb l'objectiu de proclamar-se campió, i així ha estat. L'equip de Guillem Mas no ha deixat perdre cap partit, només ha cedit 4 sets en el total d'uns 30 possibles. En les seves declaracions, l'entrenador de l'equip del Vives ha manifestat: "a diferència dels altres equips, vam començar molt forts ja que els jugadors havien jugat junts durant la temporada passada; ara bé, el que no ens pensàvem és que a la jornada n. 7 ja ens proclaméssim campions". El capità de l'equip, Eloy Rodovay, explica com es va formar l'equip: "Vam començar l'any passat amb la idea que es tractava d'una activitat per passar-ho bé i, al final, entre tots vam decidir fer un equip per competir".

Ara, acabada la temporada amb uns resultats excel·lents i amb l'arribada de la calor, als jugadors se'ls planteja un nou repte: BEACH VOLLEY.

Text i fotografies: equip de voleibol INS Jaume Vicens Vives