divendres, 25 de gener del 2013

PROGRAMA ESCOLA I EMPRESA (4ESO I BAT)



DIMARTS 24/01/2013

El dimarts 24 de gener a l'institut va tenir lloc la sessió d'Empresa i Escola que enguany va presentar l'empresari gironí Enric Paredes Baulida, de Paredes Assessors.
Els alumnes de 4t d’ESO i 1r de batxillerat es van reunir al teatre per participar d’una xerrada molt interessant sobre com el jovent de Catalunya es pot convertir en la pedrera de futurs empresaris. Es va parlar de les qualitats que ha de tenir un bon empresari, i es van destacar les següents: capacitat de solucionar problemes amb rapidesa, honestedat, creativitat, visió positiva, etc. 
 Text: PILAR ESCRICHE (Coordinadora de Batxillerat Internacional)
  
Enric Paredes, nascut l'any 1964, és soci director d'una important firma d'auditoria i assessor d'empreses i té molts anys d'experiència en l'alta direcció d'importants firmes d'auditoria tant en l'àmbit nacional com internacional. És el delegat a Girona del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya i forma part de la seva junta directiva. Membre cofundador del Grup 20. Membre del Fòrum Millora Continua de BCN. Llicenciat en Econòmiques per la Universitat Central de Barcelona i diplomat en Direcció d'Empreses per l'IESE de la Universitat de Navarra. Membre del Registre Oficial d'Auditors de Comptes i especialista en temes estratègics i financers de l'empresa. Pertany a diversos consells d'administració de diferents empreses.

DILLUNS 11/02/2013

JAUME JUHER & Roberlo

Estudis: Màster en Direcció Empresarial per ESADE.

Trajectòria professional: L'any 1985 es va incorporar a l’empresa familiar Roberlo SA. A partir del 1989 assoleix l’àrea comercial de tot el mercat espanyol i al 1991 es fa responsable de l’àrea d’internacionalització. Des del 1997 és Conseller Delegat de Roberlo.

Càrrecs actuals: Conseller Delegat de Roberlo. Roberlo: Fundada al 1968, ROBERLO SA  està especialitzada, en la fabricació i desenvolupament de productes químics per a la reparació de l’automòbil i per l’encolat i manteniment de la pedra.