dilluns, 21 de gener del 2013

L'ALCALDE DE GIRONA DÓNA LA BENVINGUDA ALS ALUMNES DE LES AULES D'ACOLLIDA


L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, va rebre més d'un centenar d'alumnes nouvinguts i els tutors i tutores de les aules d'acollida de la ciutat el passat divendres 18 de gener de 2013. La recepció estava prevista per al 23 de novembre, però es va haver d'ajornar en motiu de les eleccions catalanes.
16 alumnes del Vives hi van assistir. Per donar a conèixer l'aula d'acollida del nostre institut, vam projectar la presentació que vam poder veure al teatre durant la festa de Nadal. Els altres instituts també es van presentar i després vam poder fer preguntes a l'alcalde sobre la seva feina i sobre la ciutat. Va estar molt amable i va contestar totes les qüestions, fins i tot les més personals. Al final, també es va deixar fotografiar amb alguns alumnes.
En acabar l'acte, es van fer una foto col·lectiva que va sortir publicada als diaris de la ciutat. Seguidament, la diada va continuar amb un esmorzar col·lectiu i una gimcana per Girona que va servir per conèixer alguns dels serveis que ofereix el nostre Ajuntament. El moment més emotiu va ser al final, quan es van repartir uns punts de llibre que havien fet les diverses aules d'acollida com a record de la jornada.