divendres, 30 de novembre del 2012

SEGONA JORNADA EMPRESA I CONEIXEMENT (2 BAT)

Els alumnes del Vives escolten la ponència
El dimecres 29 de novembre, 6 alumnes de 2n de batxillerat vam assistir a la Segona Jornada Empresa i Coneixement, organitzada per l'AEO i Tribuna de Girona, que es va dur a terme a l'Auditori Palau de Congressos de Girona. 
Una de les sessions més interessants va ser la taula rodona Com s'enforteix el model de negoci des de la innovació?, els ponents de la qual eren Albert Castellón (director general de Moritz), Josep M. Lloreda (president de KH Lloreda), Salvador Requena (director de l'àrea de Management consulting de KPMG a Espanya) i Tim Towle (cofundador i director de producte de Rewiew-Pro). Cadascun d'ells va exposar la manera com les seves empreses han anat trobant sortides a les crisis i a les dificultats. Van posar molt d'èmfasi en la importància de la innovació.
Les sessions tenien com a públic empresaris i directius, i els estudiants érem en una sala annexa, on vèiem les ponències a través d’una pantalla gegant. Un cop acabada la sessió, els conferenciants van venir a saludar-nos, moment en què vam aprofitar per exposar els dubtes que teníem en directe. El nostre company Adrià Plazas va fer una pregunta sobre la relació entre el mon acadèmic i el professional que va donar peu a comentaris molt interessants per parts dels  ponents. 
A la tarda es va dur a terme el debat Els joves del futur, el futur dels joves. En general, va ser una experiència interessant que ens va apropar al món de l’emprenedoria i la innovació.

Text: CLÀUDIA LLINÀS DEL TORRENT (2BAT C)