dimarts, 12 de juny del 2012

MAMMA MIA! (3ESO C)

El dijous 7 de juny, els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO vam anar a veure el musical Mamma Mia al teatre de l’institut. Va ser organitzat per les professores d’Anglès Anna Masós i Montse Saqués i representat pel grup de 3r C d’ESO.

L’actuació va durar uns tres quarts d’hora i va ser en anglès. Va començar amb la intervenció de la Sophie (Maria Campo), que en el futur és casarà amb l’Sky (Nico Giovanardi). La mare d’aquesta, la Donna (Amaia Bilbao) es trobarà en un  dilema moral: haurà de decidir qui és el pare de la seva filla entre tres homes: en Sam Carmichael (Miquel Loperena), en Bill Anderson (Narcís Figuereda) i en Harry Bright (Pere Pons). Les millors amigues de la Donna, la Tanya (Mireia Amorós) i la Rosie (Olalla Roura), l’ajudaran a decidir-se.

Va ser una gran obra, i va comptar amb decorats molt elaborats, fets pels mateixos actors. En acabar van rebre una gran ovació per part del públic.

Altres personatges:
Amigues Sophie: Nuria Casadevall i Emma Barrull
Extres: Raimon Marquier, Oriol de Quintana, Àngel Brisa, Pau Iglesias, Adrià Quintana, Thais Vegas, Xavier Sotoca, Sergi Riera, Igor Yakimov, Laura Quer i Valeria Partal
Preparadors: Andreu Sabater, Pau Arqueros, Mohamed Ahnine, Adrià Mir entre altres.
Professors: Montse Saqués i Anna Masós.



Text: Jordi Gros i Albert Planella (3ESO)