dimecres, 23 de maig del 2012

REUNIÓ DE PARES D'ALUMNES DE 4T D'ESO

La biblioteca del centre va ser el lloc escollit per a la reunió del dimecres 23 de maig, en què es convocà els pares i mares dels alumnes de 4t d'ESO a una reunió informativa per explicar-los els itineraris de Batxillerat i el viatge de final de curs.

La xerrada fou presentada per les professores Anna Masós (coordinadora de Batxillerat) i Montserrat Juhera (coordinadora de 4t d'ESO). Hi assistiren també la directora de l'institut (per fer els aclariments que calgués), i finalment els professors acompanyants del viatge de fi de curs Dolors Falgàs (psicopedagoga), Lluís Lucero i Josep Pujol.


En primer lloc, després de les presentacions, es feu una explicació exhaustiva sobre els itineraris de Batxillerat i sobre com s'havien de tramitar les preinscripcions (cal entrar al portal, imprimir el full de preinscripció i entregar-ne una còpia al tutor o tutora). A continuació, els alumnes Rosa Claret, Maria Frigola, Alba Sánchez i Bet Vilà, representants de la Comissió d'alumnes de 4t d'ESO, informaren els pares sobre el viatge de fi de curs que els estudiants realitzaran al País Basc del 18 al 21 de juny.


Ja per acabar, els pares i mares assistents van aprofitar el torn obert de preguntes per a plantejar els seus dubtes. La valoració dels professors és que la sessió informativa va anar molt bé, es va desenvolupar en un ambient amè i relaxat.