diumenge, 20 de maig del 2012

L'ESPRINT: ACTE DE LLIURAMENT DE PREMIS 2011-12

Divendres dia 18 de maig tingué lloc, a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans, l'entrega de premis als instituts finalistes de la convocatòria 2011-12 del concurs matemàtic Esprint.

Hi van assistir, en representació del Jaume Vicens Vives, els alumnes de Batxillerat (categoria en què el centre ha resultat guanyador) Marc Felipe, Laia Vicens, Adrià Plazas, Pau Surrell, Pep Rodeja, Pol Torrent, Eudald Romo, Marc Gort, Martí Fernández-Real i Júlia Bozzino (a la fotografia, d'esquerra a dreta). Els acompanyaren les professores de matemàtiques Paquita Bonany i Roser Matas.




Mentre anaven arribant els estudiants dels centres guardonats, se'ls donava un full amb problemes per a resoldre que havien d'entregar perquè, a l'hora d'esmorzar, s'escollia un full a l'atzar l'autor del qual era premiat amb una impressora. A continuació, els nois i noies van assistir a la conferència Una passejada mmaca (Museu de les Matemàtiques de Catalunya) per les matemàtiques que es toquen, a càrrec de Josep Rey i de Manel Udina. Finalment, es va oferir als assistents un piscolabis molt bo i abundant.

Antoni Gumà, Joan de Solà-Morales, Joan Gumbert i Daniel Bosch