divendres, 4 de maig del 2012

LLIURAMENT DE PREMIS XVII CONCURS ARTÍSTIC I LITERARI DELS AMICS DE LA UNESCO DE GIRONA

Divendres 4 de maig, a les 19h, tingué lloc l'entrega de premis del XVII Concurs Artístic i Literari convocat pels Amics de la UNESCO a l'Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona. L'acte fou presentat pel periodista Mateu Ciurana i els secretaris dels jurats (Dibuix: Roser Balló, Narració: Dolors Reig, i Article inèdit: Jordi Dalmau), formats per especialistes de cada modalitat, van pronunciar uns discursos molt lluïts, enginyosos i divertits. 

El tema d'enguany (excepte per a la modalitat Ex-libris) era 2012, Any internacional de l’energia sostenible per a tothom, i les modalitats les següents: Dibuix, Punt de llibre amb eslògan, Carta, Narració, Fotografia, Ex-libris i Article inèdit. Pel que fa als nivells, hi participaven des d'alumnes d'Educació Infantil (nivell 1) fins a persones de més de 30 anys (nivell 7). Quant a la dotació, el primer premi i els finalistes – fins a un màxim de dos– de cada modalitat i nivell han rebut una dotació específica de material de part de les institucions i entitats col·laboradores. No obstant això, tots els concursants han rebut un diploma acreditatiu de la seva participació.


A l'acte hi assistiren els professors del Jaume Vicens Vives Lluís Lucero (vicepresident dels Amics de la Unesco) i Antònia Vilaplana (en representació del centre). Diversos alumnes del nostre institut hi havien presentat els seus treballs, i en resultaren guardonats els següents:


Lluís Coromina Verdaguer (nivell 5): finalista modalitat Dibuix.
Irene Iglesias Masferrer (nivell 6): 1r premi modalitat Article.
Sara Gutiérrez Galve (nivell 6): finalista modalitat Article.
Patrícia Martín Álvarez (nivell 6): 1r premi modalitat Narració.
Clàudia Llinàs del Torrent Masachs (nivell 6): finalista modalitat Narració.
Helena Bragulat Teixidor (nivell 6): finalista modalitat Narració.
Anna Llosas Juanola (nivell 6): 1r premi modalitat Carta escrita a mà.

Presentació de l'acte
MOLTES FELICITATS A TOTS!