diumenge, 3 de juny del 2012

LA COOPERATIVA DE 4T D'ESO VA AL MERCAT

Anunci de l'acte
La Cooperativa de 4t assistirà al Mercat de Cooperatives de les comarques gironines del projecte EJE per tal de vendre els productes artesanals de la cooperativa agermanada, l'ASPRB Cooperativa (d'Estella, Navarra): xocolata, embotits, galetes, pastes i espàrrecs.

       Dia: divendres 25 de maig, fins a les 13.30h
       Lloc: cruïlla Pont de Pedra - c/ Santa Clara

Vegeu els enllaços següents: 


Valoració de la jornada
La veritat és que estem molt contents. Divendres passat, a la Fira de Cooperatives, vàrem vendre al voltant de 200 euros. Tot va anar molt bé: l'organització en general, el nostre funcionament com a grup en particular i, sobretot, el tema vendes.

Pel que vaig poder comprovar, probablement vàrem ser dels que més vàrem vendre (ja que va haver-hi parades amb poc moviment). Ja sé que l'important és participar, però si els nois i noies ho perceben com un èxit, millor que millor.

Entre d'altres, ens varen visitar en Carles Puigdemont (alcalde de Girona), la Pia Bosch i en Salvador Maneu (director general tècnic de la Fundació Príncep de Girona).

En el següent link trobareu el reportatge que va fer televisió de Girona al respecte:

Aquí teniu les fotos de l'esdeveniment, així com també algunes instantànies de l'acte que va tenir lloc a la Cambra de Comerç el dia 17 de maig, on La Cooperativa del nostre institut va presentar el seu pla d'empresa, juntament amb la resta de cooperatives de les comarques gironines.

La Tatiana Zuniga, la Viviana Mesa i en Pep Vidal defensen el Pla d'Empresa.

A l'esquerra de la imatge, en Quim Bosch, coordinador del projecte a les comarques gironines

Tots els integrants del projecte al complet

Els membres d'Splow Cooperativa muntant la parada 
Gràcies per la vostra col·laboració i suport.
Text: Toni Cosgaya