dissabte, 28 de gener del 2012

UAP, UNA MIRADA A LA IL·LUSIÓ: CANTATA PER LA PAU 2012

Els alumnes de Música del Vives en sortir de l'institut
Avui 27 de gener s'ha celebrat, al Teatre Municipal de Girona, i en el marc de la celebració del Dia de la no-violència, la cantata per la pau UAP, una mirada a la il·lusió, organitzada pels departaments de Música de vint-i-quatre centres de secundària de Girona i comarques en col·laboració amb l'ONG Intermon Oxfam. Aquest curs participen en la Cantata UAP 12 els alumnes de les optatives de Música de 3r i 4t d’ESO.

Durant el primer trimestre i fins a la data del concert, hem dedicat una hora setmanal a l’assaig de les cançons i les coreografies que ens han proposat enguany de la mà de la professora Rosor Rabassedas. El tema està basat en l’obra de Miguel de Cervantes El retablo de las maravillas i per tant n’ha estat el fil conductor.

Nosaltres hi participem com a Cor, juntament amb uns 100 alumnes més de diferents instituts de Girona i comarca. També hi ha una alumna, la Maria Sàbat, de 4t B, que participa com a Cor de Cambra, que són en definitiva els protagonistes del muntatge, per la qual cosa han hagut de participar setmanalment en els assajos que s’han fet els divendres a la tarda. La Maria canta una cançó en qualitat gairebé de solista i ho fa molt bé.


Preparats per a l'actuació

Actuació de la Maria Sàbat
Els estudiants de 3r i 4t que fan l’optativa de Música són:

OPTATIVA DE GUITARRA (3r C): ALCALÀ, JOSEP; CAMPO, MARIA; FIGUEREDA, NARCÍS; GIOVANARDI, NICOLÀS; LOPERENA, MIQUEL; MARQUIER, RAIMON; MIR,  ADRIÀ; PARTAL, VALERIA; PEREZ, SERGIO i QUINTANA, ADRIÁN. (3r D): AGUT, GORKA; BONAVIA, POL; CASTAÑER, IGNASI; CODINA, MARIONA; COROMINA, LLUÍS; HUGUET, LLUC; MALARET, ADRIÀ; MARTINELL, GINA; MOLINA, EFRAIN i SCIACCA, ROCÍO.

OPTATIVA DE MÚSICA (4t A): GARCIA, VICTORIA; GULTRESA, ISAAC; PÓRTULAS, ELSA i RIERA, ARIADNA. (4t B): SÀBAT, MARIA; SALLÓ, BERTA; VELASCO, MARTA i ZÚÑIGA, TATIANA. (4t D): BIBIGIOIU, LARISADE; DE LA CRUZ, XIOMARA; FERNÁNDEZ, EUSEBIO; HORS, TÀNIA; MARTÍNEZ, NOÉ; MESA, VIVIANA; MUÑOZ, JOEL; ROSALES, NIXI i SERBOUTI, FATIMA.

Rosor Rabassedas (professora de Música)


Si voleu visitar el bloc de la cantata, aquí en teniu l'adreça: http://uap12.blogspot.com/