divendres, 2 de març del 2012

THE FONIX: CONCURS D'ANGLÈS AL VIVES

17 de gener: informació general


THE FONIX és un concurs interescolar d'anglès que es realitza a Catalunya i consta de tres fases. La primera (fase local) és duu a terme dins del centre. En aquest concurs hi participen tots els nivells d'ESO, encara que les proves es desenvolupen en dies diferents segons l'agenda de cada nivell. Us adjuntem l'enllaç amb la pàgina on s'explica com funciona THE FONIX:
                        http://www.concurs-angles.info/

24 de gener: es passen les proves del THE FONIX a 4t d'ESO

Aquest matí s'han dut a terme les proves d'anglès a 4t d'ESO. Els alumnes han disposat d'un mínim obligatori de 50 minuts i d'un màxim de 60, a 4a hora del matí, per completar una prova escrita a partir de la qual se seleccionarà la millor nota. Val a dir que els estudiants no han estat vigilats per les professores del Departament de llengües estrangeres que imparteixen aquesta matèria a quart (Montserrat Juhera i Pilar Escriche), ans al contrari, per professors d'altres departaments; i que els nois i noies no han pogut realitzar cap consulta al professor d'aula: són les normes.

Així mateix, aquesta mateixa setmana estan previstos els exàmens de 1r, 2n i 3r d'ESO.

3 de març: els alumnes guanyadors del Vives concursen a la Politècnica 

Els alumnes d'ESO que van resultar guanyadors a la primera fase del concurs, realitzada al mateix centre on estudien, es trobaran demà a les 12 del migdia a la Politècnica de la UdG per realitzar la fase territorial de la competició. 

Els representants del Vives són: Irene Pujolar Pohl (1r ESO), Arlet Pi Jaume (2n ESO), Andrea Franch Huguet (3 ESO) i Eduard Gairín Neras (4t ESO).

Us desitgem moltíííííssima sort!