dijous, 22 de desembre del 2011

PRESENTACIÓ DELS TREBALLS DE RECERCA ALS ALUMNES DE 1 BAT


Quan comences primer de batxillerat te n’adones que tot el que havies fet fins ara no és suficient. Els deures i els treballs et cauen a sobre i els exàmens es converteixen en una allau que et deixa exhaust, el treball de recerca es fa un problema cada vegada més gran i, si per postres tens activitats extraescolars, tot se't fa més complicat. Per tal d’evitar tot aquest estrès que t'agafa desprevingut, és bo escoltar les persones que ja han passat per aquesta situació.

Això és el que vam poder fer el dia 22 de desembre, en què es van reunir uns quants alumnes de segon de batxillerat a la biblioteca del centre per tal d’explicar-nos a tots els estudiants de primer de batxillerat les seves experiències pel que fa als seus treballs de recerca. Ens van donar alguns consells, idees...

Trobo que ens va anar força bé a tots per enfilar el camí cap a aquest treball, per saber el que hem de fer i el que no, per organitzar-nos millor, per tenir una mínima idea de què és i de la importància que té a l’hora de pensar en el nostre futur acadèmic...Però, sobretot, per la quantitat de coneixements que podem adquirir per consum propi i en l’experiència que podem guanyar en el terreny escollit.

Text: Raquel Sobrino (1BAT)