dilluns, 7 de novembre del 2011

RUGBI A L'INSTITUT




Es tracta d’un crèdit d’Educació Física que es porta a terme, des de fa uns anys, del 7 de novembre fins al 16 de desembre i va destinat a tots els alumnes de 1r i 4t d’ESO.

L’objectiu d’aquesta activitat és promocionar i donar a conèixer aquest esport a les escoles i als instituts, concretament la modalitat del rugbi 7, que consisteix a jugar en un camp més reduït i de forma rectangular.

Hem d’agrair la col·laboració del Consell Esportiu del Gironès i del GEiEG, aquest últim és qui proporciona els monitors (al nostre centre, en Martin Ley) per tal que els alumnes puguin gaudir d’aquest esport, i a més ens cedeix un camp d’herba natural de rugbi per poder jugar un partit “de veritat”.

En finalitzar les sessions s’organitza una cloenda, el dia 21 de desembre a la tarda, a l’estadi del GEiEG de Palau-Sacosta per a tots aquells alumnes que vulguin participar-hi. L’activitat consisteix en un minitorneig amb alumnes d’altres centres en camp d’herba natural per posar en pràctica tot el que s’ha après.

Text: Nin Pujades i Paula Xutglà